Pulpe de pui cu legume si curmale la cuptor

de mirela0911 in Pui, 11 Mai 2012 | 2397 vizualizari

 

Doar atat: delicioase!!!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare
  • 1/2 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • ceapa verde
  • ardei gras rosu
  • curmale
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare, piper, ulei
  • 1/2 cana supa de legume
  • 1/2 cana vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume si curmale la cuptor:

Se spala bine pulpele de pui. Se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-o tava. Se curata usturoiul si se taie in doua. Se aseaza printre pulpe. Se toarna peste ele 2-3 lg ulei.


Cartofii se curata si se taie bucati potrivite. Morcovii si ceapa verde se curata si se taie rondele. Se aseaza peste pulpe toate legumele inclusiv ardeiul gras taiat fasii. Se pun si cateva curmale. Se sareaza si se toarna supa impreuna cu vinul. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la 180 de grade pt. cca 30 minute.


Se scoate folia iar carnea se ia si se pune deasupra legumelor. Se da din nou la cuptor pana se rumenesc frumos. Din cand in cand pulpele se stropesc cu sosul din tava.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume si curmale la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Rocsi 1

13.05.2012, 15:21

vin sa pap Mirela!!

mihaelar63 1

14.05.2012, 17:47

Dar bine mai poate arata

mirela0911 1

14.05.2012, 20:20

Multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Pulpe si piept de pui cu legume la cuptor