Piept de pui cu legume scazute

de Valclaudia in Pui, 7 Aug 2013 | 5396 vizualizari

 

o mancare usoara. Mai exact cina din seara asta...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras (rosu)
  • 1 conserva boabe de fasole rosie
  • 2 linguri de ulei
  • 1 cana cu apa
  • sare si piper dupa gust
  • ierburi de Provence
  • patrunjel verde tocat

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume scazute:

Spalam pieptul de pui si il taiem felii.

Curatam,spalam si taiem legumele.

Ceapa si ardeiul se calesc in ulei (5 minute).

Se adauga pieptul de pui,se condimenteaza cu sare piper si ierburi de Provence.

Lasam sa se caleasca timp de 5 minute,apoi adaugam o cana cu apa, acoperim tigaia si lasam sa fiarba la foc mic pana scade toata apa.

Adaugam fasolea scursa din conserva, presaram patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume scazute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui cu legume scazute-0
Piept de pui cu legume scazute-1
Piept de pui cu legume scazute-2
Piept de pui cu legume scazute-3
Piept de pui cu legume scazute-4
Piept de pui cu legume scazute-5
Piept de pui cu legume scazute-6
Piept de pui cu legume scazute-7
Piept de pui cu legume scazute-8
Piept de pui cu legume scazute-9
Piept de pui cu legume scazute-10
Piept de pui cu legume scazute-11

COMENTARII (16)

Rocsi

Rocsi 1

07.08.2013, 23:15

Este pe gustul meu

Corinuta

Corinuta 1

08.08.2013, 10:12

Foarte bun!

FlaviaD

FlaviaD 1

08.08.2013, 14:16

Cat de frumooos arata!!! Claudia, vreau si eu o portie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!