Piept de pui cu legume scazute

de Valclaudia in Pui, 7 Aug 2013 | 8641 vizualizari

 

o mancare usoara. Mai exact cina din seara asta...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras (rosu)
  • 1 conserva boabe de fasole rosie
  • 2 linguri de ulei
  • 1 cana cu apa
  • sare si piper dupa gust
  • ierburi de Provence
  • patrunjel verde tocat

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume scazute:

Spalam pieptul de pui si il taiem felii.

Curatam,spalam si taiem legumele.

Ceapa si ardeiul se calesc in ulei (5 minute).

Se adauga pieptul de pui,se condimenteaza cu sare piper si ierburi de Provence.

Lasam sa se caleasca timp de 5 minute,apoi adaugam o cana cu apa, acoperim tigaia si lasam sa fiarba la foc mic pana scade toata apa.

Adaugam fasolea scursa din conserva, presaram patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume scazute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

07.08.2013, 23:15

Este pe gustul meu

Corinuta 1

08.08.2013, 10:12

Foarte bun!

FlaviaD 1

08.08.2013, 14:16

Cat de frumooos arata!!! Claudia, vreau si eu o portie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui asiatic cu susan negru