Clatite pentru micul dejun cu ciuperci, branza si sunca presata

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 4 Dec 2015 | 1203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura cu varf de faina integrala cu agent de crestere
  • 1 ou bio mare
  • 2 linguri cu varf de branza cottage
  • 1 felie sunca presata bio
  • 1 rosie
  • 2 ciuperci
  • 15 grame parmezan
  • 2 linguri iaurt bio degresat
  • sos picant
  • 2 maini de rucola
  • 1/2 lamaie
  • 2 capsuni proaspete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite pentru micul dejun cu ciuperci, branza si sunca presata:

Se amesteca faina cu oul si branza. Se toaca sunca marunt si se adauga peste mixul de faina impreuna cu rosia si ciupercile taiate cuburi.


Se incalzeste o tigaie non-aderenta la foc mediu. Se aseaza cate o lingura din compozitie in tigaia fierbinte, impartind aluatul astfel incat sa rezulte 6 clatite.


Se lasa sa prinda culoare cateva minute, se intorc si se preseaza usor cu o paleta. Se mai lasa 1 minut si se scot pe farfurie.


Se ia tigaia de pe foc, se acopera baza cu parmezan si se aseaza clatitele inapoi in tigaie, intr-un singur strat. Parmezanul se va topi datorita caldurii reziduale si va forma o dantela care va acoperi baza clatitelor.


Se scot clatitele cu grija si se aseaza pe o farfurie.


Se amesteca iaurtul cu sosul picant.


Se stropeste rucola cu sucul de lamaie.


Se impart clatitele intre 2 farfurii si se servesc cu iaurt picant si salata de rucola cu capsunile feliate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite pentru micul dejun cu ciuperci, branza si sunca presata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Satisfyyourcravings 1

05.12.2015, 16:05

Satisfyyourcravings 1

05.12.2015, 16:06

Ela, uite, de exemplu in reteta asta am folosit Harissa ca sos picant. Variantele sunt infinite.

miki_a 1

06.12.2015, 00:52

Multumesc de precizare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita cu taitei Dan Dan