Clatite umplute cu branza la cuptor

de nyana in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2009 | 24320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr clatite: 10 oua
  • 2 l lapte
  • 2 linguri ulei
  • coaja de la o lamaie
  • 2 linguri zahar
  • 800-850 g faina
  • ptr umplutura: 500-700g branza telemea
  • o legatura de marar
  • 5 oua
  • sare si piper
  • cascaval afumat ras
  • unt pt uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu branza la cuptor:

Clatitele: se amesteca toate ingredientele intr-un bol mare dar laptele sa fie un pic caldut, apoi se fac intr-o tigaie potrivita unsa cu uleiDupa ce sunt gata clatitele se face umplutura astfel: cele 5 oua se bat bine cu un praf de sare si piper se adauga branza treptat pana se ingroasa si la sfarsit se adauga mararul tocat marunt

Se umplu clatitele cu crema de branza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt, dupa ce le-ati asezat puneti cascavalul ras deasupra si puneti-le la cuptor 40-45 minute.

delicioase

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Oana 1

24.11.2009, 19:49

Buneeee!

babi5 1

25.09.2013, 13:42

- Andreea - 1

25.09.2013, 14:43

Foarte bune

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Icre prajite cu oua