Clatite umplute cu branza la cuptor

de nyana in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2009 | 24505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr clatite: 10 oua
  • 2 l lapte
  • 2 linguri ulei
  • coaja de la o lamaie
  • 2 linguri zahar
  • 800-850 g faina
  • ptr umplutura: 500-700g branza telemea
  • o legatura de marar
  • 5 oua
  • sare si piper
  • cascaval afumat ras
  • unt pt uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu branza la cuptor:

Clatitele: se amesteca toate ingredientele intr-un bol mare dar laptele sa fie un pic caldut, apoi se fac intr-o tigaie potrivita unsa cu uleiDupa ce sunt gata clatitele se face umplutura astfel: cele 5 oua se bat bine cu un praf de sare si piper se adauga branza treptat pana se ingroasa si la sfarsit se adauga mararul tocat marunt

Se umplu clatitele cu crema de branza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt, dupa ce le-ati asezat puneti cascavalul ras deasupra si puneti-le la cuptor 40-45 minute.

delicioase

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Oana 1

24.11.2009, 19:49

Buneeee!

babi5 1

25.09.2013, 13:42

- Andreea - 1

25.09.2013, 14:43

Foarte bune

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui inveliti in bacon