Clatite umplute cu branza la cuptor

de nyana in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2009 | 17407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr clatite: 10 oua
  • 2 l lapte
  • 2 linguri ulei
  • coaja de la o lamaie
  • 2 linguri zahar
  • 800-850 g faina
  • ptr umplutura: 500-700g branza telemea
  • o legatura de marar
  • 5 oua
  • sare si piper
  • cascaval afumat ras
  • unt pt uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu branza la cuptor:

Clatitele: se amesteca toate ingredientele intr-un bol mare dar laptele sa fie un pic caldut, apoi se fac intr-o tigaie potrivita unsa cu uleiDupa ce sunt gata clatitele se face umplutura astfel: cele 5 oua se bat bine cu un praf de sare si piper se adauga branza treptat pana se ingroasa si la sfarsit se adauga mararul tocat marunt


Se umplu clatitele cu crema de branza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt, dupa ce le-ati asezat puneti cascavalul ras deasupra si puneti-le la cuptor 40-45 minute.


delicioase


pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Oana 1

24.11.2009, 19:49

Buneeee!

babi5 1

25.09.2013, 13:42

- Andreea - 1

25.09.2013, 14:43

Foarte bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată asortată, cu varză roșie

de RODIMUR 5

ieri la 23:23

Vegan Club Sandwich

de RODIMUR 5

ieri la 21:52

Prajitura Albina

de anca_rm 6

ieri la 20:45

Carnati de porc la gratar, cu piure de cartofi si muraturi

de vasimur 3

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte cu ceapa verde