Clatite umplute la cuptor

de kata0587 in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2010 | 7228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Clatita
  • 200g faina
  • 250ml lapte  
  • 2 oua
  • 50ml ulei
  • sare
  • Compozitie
  • o lingurita zahar
  • o pulpa de pui fiarta (se poate pune si piept)
  • 100 g cas 
  • 1 ceapa
  • pesmet
  • unt
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute la cuptor:

Din faina, lapte, oua, ulei, sare si zahar se fac clatite mai grosute (mie mi-au iesit 5 clatite).

Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in ulei.  Peste ceapa adaugam carnita fiarta taiata marut si condimentam cu sare, piper si patrunjel.  Lasam la prajit aproximativ 5 minute. Ungem un vas de yena cu unt si tapetam cu pesmet apoi ne ocupam de clatite. Punem in mijlocul fiecarei clatite cate un pic de compozitie de ceapa cu carne, apoi punem branza rasa si impaturim clatita.  Pachetelul astfel facut il punem in vas. Procedam astfel cu toate clatitele. Punem apoi peste clatite cateva feliute de branza si turnam un amestec din ou si smatana peste acestea.

Dam la cuptor 30 minute la foc potrivit spre tare. Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (12)

gaby_duceag 1

31.07.2010, 09:08

Bun venit la noi!

cirmicica 1

31.07.2010, 10:14

mi sa facut pofta de aceasta retete,arata foarte bine...

babi5 1

16.12.2014, 09:13

:-

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu branza proaspata si marar