Tarta picanta cu branzeturi

de Julie in Aperitive / Garnituri, 25 Aug 2011 | 1990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 125 g unt,
  • 2 galbenusuri,
  • 1 praf de sare,
  • 250 g faina,
  • 2 linguri apa rece.
  • Umplutura:
  • 150 g branza sarata,
  • 100 g cascaval afumat,
  • 3 oua,
  • 200 g smantana,
  • 100 g sunca,
  • sare, piper alb.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta picanta cu branzeturi:

Blat:


Se cerne faina intr-un castron, impreuna cu sarea. Se adauga untul si se amesteca cu mainile, pana se obtine un aluat nisipos. Se adauga galbenusurile, apa si se framanta. Aluatul se pune in folie alimentara si se lasa la frigider 30 minute.


Umplutura:


Se amesteca smantana cu branza si cascavalul date pe razatoare, sunca taiata cuburi mici, galbenusurile, sare si piper. La final se incorporeaza usor albusurile batute spuma.


Asamblarea:


Se intinde aluatul in foaie subtire, se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, imbracand si marginile. Se inteapa aluatul din loc in loc cu o furculita, pentru a evita cresterea neuniforma. Se toarna umplutura si se introduce tarta la cuptor, pentru 35-40 minute.


Tarta poate fi servita atat calda cat si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta picanta cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

LUK 1

25.08.2011, 14:43

buuunnaa

Bunica 1

25.08.2011, 19:36

Delicioasaaa!

jolygina 1

26.08.2011, 14:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute