Clatite uriase umplute cu ciuperci

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2011 | 6194 vizualizari

 

E atat de minunat in cate feluri poti sa combini clatitele,sa-ti satisfaci pofta de dulce sau sa faci o gustare rapida si delicioasa,asa cum am facut eu.

 

INGREDIENTE

Pentru clatite:

  • lapte
  • oua
  • faina
  • sare
  • ulei
  • marar

Pentru umplutura:

  • ciuperci
  • muschi file
  • cascaval
  • ceapa verde
  • ardei kapia rosu
  • marar,patrunjel
  • smantana
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite uriase umplute cu ciuperci:

Nu am scris cantitati pentru ca sunt in functie de cate clatite vrem sa obtinem.Eu am facut patru clatite mari,pentru ca le-am copt in tigaia pentru gratar.Astfel au iesit si patratoase si mult mai usor de lucrat cu ele.


Se face compozitia de clatite,in care se adauga si marar.


Se pune ceapa la prajit impreuna cu ciupercile curatate si taiate felii mari.Dupa ce ciupercile s-au prajit suficient,se adauga ardeiul , sunculita si verdeata,apoi se leaga totul cu doua linguri de smantana.


Cascavalul se taie cubulete.


Pe fiecare clatita se pune compozitia de ciuperci si se presara cu cubuletele de cascaval.Se ruleaza si se pun intr-un vas de yena uns cu putin unt.


Se lasa la cuptor cam 10 minute pana cand se topeste cascavalul.


Se servesc calde ,se mai poate adauga smantana .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite uriase umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (82)

Dya Daniela Andrei 1

24.02.2011, 19:27

Ce buuuun! daca au fost bune sa inteleg ca nu mai sunt?

Dya Daniela Andrei 1

24.02.2011, 19:30

si bineinteles ca e pe lista!

diaconta 1

24.02.2011, 20:34

Dya ,nu mai sunt dar la cat sunt de usor de facut ,facem altele cat ai clipi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu sunca si cascaval