Saratele cu chimen si mac

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2012 | 4374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat
  • 150 g telemea sau branza feta
  • 250 ml apa minerala
  • 3 lg untura netopita
  • drojdie cat o nuca mica
  • 1 ou
  • 2 lingurite sare mare
  • 1 lingura seminte de chiemen
  • faina cat cuprinde aprox 500 g
  • Pt uns
  • 1 ou +2-3 lg lapte
  • seminte de mac si chimen
  • branza telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu chimen si mac:

-intr-un castron adaugam faina ,facem o gaura in mijloc si adaugam oul usor batut si sarea


-drojdia o dizolvam in apa minerala calduta,


-adaugam peste faina drojdia dizolvata


-adaugam untura si branza rasa si restul de ingrediente , incepem sa framantam un aluat potrivit


-separam aluatul in 2 parti egale,intindem o parte,ungem cu oul batut cu lapte ,presaram chimen si mac si radem deasupra putina branza


-taiem saratelele cu un cutit bine ascutit ,asezam in tava presarata cu putina faina(la fel vom proceda si cu alauatul ramas) ,coacem la 180grade pana se rumeneste frumos,aproximativ 15-20 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu chimen si mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

lia maria 1

23.02.2012, 10:00

imi plac

RuxyRux 1

23.02.2012, 12:23

Tare bune si tare bine arata!

ionela2682 1

23.02.2012, 17:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu crema de branza