Coaja de portocala confiata

de Ela68 in Dulciuri, 1 Mar 2013 | 12318 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

01.03.2013, 16:06

AnyCostescu 1

01.03.2013, 16:10

interesantttt

portiadelumina 1

01.03.2013, 16:17

Când eram copil mâncam cojile, asta pentru că erau foarte rare portocalele

lia maria 1

01.03.2013, 16:23

foarte bune

Doinavar 1

01.03.2013, 16:31

Foarte interesante. Eu faceam dulceata din cojile de portocale. Asa cred ca sunt mai bune.

gaby_gabytza 1

01.03.2013, 17:12

Merisor 1

01.03.2013, 17:28

Ce fain, am sa fac si eu!

Bya Ralu 1

01.03.2013, 17:35

Satisfyyourcravings 1

01.03.2013, 18:28

Și eu vreau să fac! A ieșit super!

Rocsi 1

01.03.2013, 20:17

adry88 1

01.03.2013, 20:31

mioritica 1

03.03.2013, 16:24

Care este cantitatea de apa si zahar ca la ingrediente scrie altceva

Ela68 1

03.03.2013, 17:25

Am rectificat, multumesc de observatie !

diana_k 1

05.03.2013, 08:58

e ceva de munca la ele dar eu zic ca merita

Alexandra Burz 1

11.09.2013, 08:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu gem de capsuni