Coaste de ied in sos de rosii la cuptor

de Rocsi in Oaie, 28 Mai 2013 | 5313 vizualizari

 

Aveam cateva coaste de ied de la Paste in congelator si am zis sa le pregatesc ca sa mai fac loc pe acolo. M-am gandit ca cel mai bine ar fi sa le gatesc la cuptor, cu sos si a iesit pe gustul celor ce l-au savurat!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati coaste de ied
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ceapa verde
  • 1 cana vin rosu
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 4 felii de lamaie
  • 300 gr rosii in suc propriu
  • 1/2 lingurita oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de ied in sos de rosii la cuptor:

Coastele le spalam foarte bine sub jetul de apa calda. Curatam usturoiul si il pisam. Intr-un bol punem vinul, sare, piper, boiaua de ardei, cimbrul, usturoiul pisat si feliile de lamaie. Amestecam bine, punem coastele in acest bait si le dam la frigider pentru 2 ore. Dupa acest timp le asezam intr-un vas yena si rasturnam si baitul. Spalam ceapa verde, o taiem rondele si o asezam peste coaste.


In vasul mic cu cutit al mixerului vertical punem rosiile, oregano, putin piper si le pasam.


Acest sos il turnam uniform peste coaste. Bagam vasul il cuptor, il aprindem si le lasam sa se patrunda bine. Cam intr-o ora si jumatate ele sunt facute, descoperim vasul si le mai lasam 15 minute pana prind o crusta deasupra.


Le scoatem sa se racoreasca si sunt numai bune de servit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de ied in sos de rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Rocsi 1

05.11.2013, 19:22

Krysty multumesc

babi5 1

29.11.2014, 13:39

T

Rocsi 1

02.12.2014, 10:46

Babi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
"MANSAF" -Mancarea nationala a Iordaniei