Coaste de miel la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Oaie, 16 Mai 2011 | 12790 vizualizari

 

Singurul lucru pe care il pot spune este ca au fost tare gustoase!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • coaste de miel
  • 150 ml ulei
  • 50 ml otet
  • condimente: sare, piper, oregano, tarhon, rozmarin, ardei iute, usturoi, salvie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel la cuptor:

Curatam coastele de miel, le spalam bine si le punem intr-un bol. Adaugam usturoiul pisat si condimentele pe fiecare coasta in parte (e de preferat sa se puna intr-o cantitate cat mai mare), iar la final punem uleiul si otetul pentru a fragezi carnea. Le lasam peste noapte la rece pentru a fi patrunse de aroma condimentelor dupa care le putem pune la cuptor pentru 60 de minute (in functie de cuptor).


Se pot servi cu o salata, piure sau orice altceva doriti. Sunt delicioase oricum!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Dya Daniela Andrei 1

23.05.2011, 18:17

multumesc draga Rivka,,, eu nu le am cumparat, din fericire

kamy 1

23.05.2011, 18:37

ce bn arata

Dya Daniela Andrei 1

23.05.2011, 20:52

multumesc mult Kamy!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu sos de menta, whisky, ghimbir si miere