Coaste de miel la gratar cu salata verde

de Julia_Snow in Oaie, 28 Apr 2014 | 2138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste de miel
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • vin, apa
  • usturoi
  • sare, piper, curry, menta
  • 2 capatani salata verde
  • Dressing pentru salata:
  • - 100 ml. apa
  • - 3 lingurite miere
  • - 4 linguri zeama de lamaie
  • - 2-3 linguri de ulei de masline
  • - sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel la gratar cu salata verde:

Coastele de miel se spala, se freaca cu lamaie, se ung cu ulei de masline, sare, piper, putin curry, menta si se pun intr-o marinada fomata din vin, apa, sos de soia si cativa catei de usturoi. Dupa o ora (cel putin) se rumenesc frumos pe gratar :)



Frunzele de salata se spala frunza cu frunza si apoi se rup cu mana. Se aseaza intr-un castron iar peste ele se torna dressingul si se amesteca bine.



Pofta buna! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel la gratar cu salata verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Lavinia 1

29.04.2014, 09:37

gustoase

Julia_Snow 1

29.04.2014, 10:11

Multumesc

Rita Ilies 1

31.03.2015, 22:43

Chiar ne gândeam zilele astea la coaste de miel rumenite pe grătar. Săptămâna ce vine luăm mielul... eu sper să le fac înainte de Paști, că mor de poftă.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
PULPA DE MIEL MACERATA LA CUPTOR