Coaste de miel la gratar cu salata verde

de Julia_Snow in Oaie, 28 Apr 2014 | 4382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste de miel
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • vin, apa
  • usturoi
  • sare, piper, curry, menta
  • 2 capatani salata verde
  • Dressing pentru salata:
  • - 100 ml. apa
  • - 3 lingurite miere
  • - 4 linguri zeama de lamaie
  • - 2-3 linguri de ulei de masline
  • - sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel la gratar cu salata verde:

Coastele de miel se spala, se freaca cu lamaie, se ung cu ulei de masline, sare, piper, putin curry, menta si se pun intr-o marinada fomata din vin, apa, sos de soia si cativa catei de usturoi. Dupa o ora (cel putin) se rumenesc frumos pe gratar :)

Frunzele de salata se spala frunza cu frunza si apoi se rup cu mana. Se aseaza intr-un castron iar peste ele se torna dressingul si se amesteca bine.

Pofta buna! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel la gratar cu salata verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Lavinia 1

29.04.2014, 09:37

gustoase

Julia_Snow 1

29.04.2014, 10:11

Multumesc

Rita Ilies 1

31.03.2015, 22:43

Chiar ne gândeam zilele astea la coaste de miel rumenite pe grătar. Săptămâna ce vine luăm mielul... eu sper să le fac înainte de Paști, că mor de poftă.

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel marinata in otet taranesc de vin rosu, pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver