Coaste de miel la gratar cu salata verde

de Julia_Snow in Oaie, 28 Apr 2014 | 4419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste de miel
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • vin, apa
  • usturoi
  • sare, piper, curry, menta
  • 2 capatani salata verde
  • Dressing pentru salata:
  • - 100 ml. apa
  • - 3 lingurite miere
  • - 4 linguri zeama de lamaie
  • - 2-3 linguri de ulei de masline
  • - sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel la gratar cu salata verde:

Coastele de miel se spala, se freaca cu lamaie, se ung cu ulei de masline, sare, piper, putin curry, menta si se pun intr-o marinada fomata din vin, apa, sos de soia si cativa catei de usturoi. Dupa o ora (cel putin) se rumenesc frumos pe gratar :)

Frunzele de salata se spala frunza cu frunza si apoi se rup cu mana. Se aseaza intr-un castron iar peste ele se torna dressingul si se amesteca bine.

Pofta buna! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel la gratar cu salata verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Lavinia 1

29.04.2014, 09:37

gustoase

Julia_Snow 1

29.04.2014, 10:11

Multumesc

Rita Ilies 1

31.03.2015, 22:43

Chiar ne gândeam zilele astea la coaste de miel rumenite pe grătar. Săptămâna ce vine luăm mielul... eu sper să le fac înainte de Paști, că mor de poftă.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coşulete cu piure şi caşcaval ın sos picant