Coaste de miel la gratar cu salata verde

de Julia_Snow in Oaie, 28 Apr 2014 | 4483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste de miel
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • vin, apa
  • usturoi
  • sare, piper, curry, menta
  • 2 capatani salata verde
  • Dressing pentru salata:
  • - 100 ml. apa
  • - 3 lingurite miere
  • - 4 linguri zeama de lamaie
  • - 2-3 linguri de ulei de masline
  • - sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel la gratar cu salata verde:

Coastele de miel se spala, se freaca cu lamaie, se ung cu ulei de masline, sare, piper, putin curry, menta si se pun intr-o marinada fomata din vin, apa, sos de soia si cativa catei de usturoi. Dupa o ora (cel putin) se rumenesc frumos pe gratar :)

Frunzele de salata se spala frunza cu frunza si apoi se rup cu mana. Se aseaza intr-un castron iar peste ele se torna dressingul si se amesteca bine.

Pofta buna! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel la gratar cu salata verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (28)

Lavinia 1

29.04.2014, 09:37

gustoase

Julia_Snow 1

29.04.2014, 10:11

Multumesc

Rita Ilies 1

31.03.2015, 22:43

Chiar ne gândeam zilele astea la coaste de miel rumenite pe grătar. Săptămâna ce vine luăm mielul... eu sper să le fac înainte de Paști, că mor de poftă.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui