Tocanita de miel cu smantana

de katty in Oaie, 15 Mai 2020 | 110 vizualizari

 

De mult visez la aceasta mancare delicioasa cu carne de miel.

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne de miel cu os
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 300 gr smantana
  • marar verde
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura baza ptr mancare optional
  • ierburi de provence
  • mamaliga pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de miel cu smantana:

Portionam carnea si o spalam bine, apoi o scurgem de apa.


In uleiul incins rumenim usor carnea pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin. Amestecam din cand in cand pana ceapa se inmoaie si acoperim cu apa. Punem foile de dafin si fierbem pana carnea se inmoaie.


Diluam faina intr-o cana de apa si adaugam peste zeama. Fierbem 15 minute, apoi adaugam smantana, piper, sare, ierburi de provence si baza pentru mancare. Dam cateva clocote, apoi adaugam mararul si oprim focul.


Servim cu mamaliga, piure de cartofi sau orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de miel cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

vasimur 1

15.05.2020, 23:13

Rocsi 1

16.05.2020, 19:27

dantes 1

18.05.2020, 11:34

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6412 puncte

mihaelar63

6404 puncte

Constelatialeu

6275 puncte

Panacris

6179 puncte

Ancutsa

5290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Coaste de miel cu ciuperci umplute