Coaste de miel umplute

de divainbucatarie in Oaie, 21 Apr 2011 | 3890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste miel (de la un miel intre 9 si 11kg)
  • 500 g organe de miel (ficat, rinichi, plaman,inima)
  • 500 g carne tocata (vitel, porc sau amestec)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel si marar
  • boia de ardei dulce,
  • piper si sare (dupa gust)
  • 3 oua
  • 2 felii paine
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel umplute:

Pentru a zabovi cat mai putin la cuptor, organele de miel se fierb, se dau prin masina de tocat, iar carnea tocata se inabusa cu ceapa verde si ardeiul, in ulei, la foc mic.

Amestecam organele cu carnea astfel obtinuta, adaugam mararul si patrunjelul tocate fin, ouale si piinea muiata si stoarsa. Condimenteaza dupa gust cu boia de ardei, sare si piper.


De pe coastele de miel desprindem carnea, dintr-o parte catre sira spinarii, facandu-se un buzunar, care se umple cu amestecul de mai sus. Prindem buzunarul cu scobitori, sa nu se desfaca in timpul fierberii si se aseaza intr-un vas termorezistent, apoi adaugam apa. Dam la cuptor, la foc mare pana incepe sa fiarba, apoi la foc mic, se lasa cam 15 minute pe o parte si apoi inca 15 minute pe cealalta parte, sa se poata rumeni, intorcand cu grija.


Dupa fierbere, le scoatem pe un platou, iar dupa racire taiem felii, in lungul coastelor, obtinandu-se un aspect de cotlet.

Daca-l incercati odata il veti pregati mereu.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

divainbucatarie 1

22.04.2011, 10:13

Multumesc mult Ruxy! Paste fericit alkaturi de cei dragi!

divainbucatarie 1

22.04.2011, 10:14

Deyutzky iti trimit o bucatica sa nu mai poftesti... Paste fericit!

divainbucatarie 1

22.04.2011, 10:14

Multumesc Anamaria! Paste fericit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Pastramă de oaie la rotisor