Friptura de miel cu prune uscate

de kukibella in Oaie, 26 Feb 2012 | 3259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • trei bucati de şira de miel+2 bucati de coada de miel
  • condimente
  • 2 ling.faina
  • 150 gr.prune uscate
  • 500 gr.arpagic
  • 340.gr. suc roşii
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu prune uscate:

carnea se curata de pielite.


se spala şi se usuca.


se presara cu condimente şi dupa se tavaleşte prin faina.


se presara din nou cu condimete şi se prajeşte ın ulei de masline ptr.5-6 min.


prunele se pun ın apa fierbinte şi se lasa ptr.aprox.30 min.


arpagicul se caleşte ın uleiul ramas(dupa prajirea carnii).


ıntr-o cratita turnam sucul de roşii,aşezam carnea ,arpagicul,prunele,acoperim cu folie de aluminiu şi dam la cuptor ptr.aprox.80 min.


spre sfarşitul coacerii


scoatem folia de aluminiu


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu prune uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

26.02.2012, 15:18

iri_iri 1

27.02.2012, 05:45

bun rau

MotanLaOale 1

27.02.2012, 19:42

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel rulata, cu umplutura de spanac