Friptura de miel cu prune uscate

de kukibella in Oaie, 26 Feb 2012 | 2708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • trei bucati de şira de miel+2 bucati de coada de miel
  • condimente
  • 2 ling.faina
  • 150 gr.prune uscate
  • 500 gr.arpagic
  • 340.gr. suc roşii
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu prune uscate:

carnea se curata de pielite.


se spala şi se usuca.


se presara cu condimente şi dupa se tavaleşte prin faina.


se presara din nou cu condimete şi se prajeşte ın ulei de masline ptr.5-6 min.


prunele se pun ın apa fierbinte şi se lasa ptr.aprox.30 min.


arpagicul se caleşte ın uleiul ramas(dupa prajirea carnii).


ıntr-o cratita turnam sucul de roşii,aşezam carnea ,arpagicul,prunele,acoperim cu folie de aluminiu şi dam la cuptor ptr.aprox.80 min.


spre sfarşitul coacerii


scoatem folia de aluminiu


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu prune uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

26.02.2012, 15:18

iri_iri 1

27.02.2012, 05:45

bun rau

MotanLaOale 1

27.02.2012, 19:42

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel rulata, cu umplutura de spanac