Coaste de porc dulci-picante

de Oana in Porc, 9 Noi 2014 | 7671 vizualizari

 

Azi chiar ne-am lins pe degete la pranz, dupa un asa ospat! Delicioase, merita incercate si se fac intr-o ora!!

 

INGREDIENTE

  • scaricica de porc proaspata
  • sare
  • piper
  • usturoi proaspat sau granulat
  • cimbru
  • boia de ardei dulce sau picanta
  • ulei de masline aromatizat cu cimbru
  • o lingura cu miere
  • 2 linguri sos dulce-picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc dulci-picante:

Nu am dat cantitati exacte, fiecare condimenteaza dupa gust. Eu am avut trei bucati de scaricica de porc. Am pus pe ambele parti putin ulei de masline aromatizat cu cimbru, apoi sare, piper, cimbru, boia si usturoi granulat. In loc de usturoi granulat puteti adauga usturoi proaspat dat pe razatoare. Se maseaza bine carnea si se lasa sa se odihneasca cateva ore. Eu am pregatit-o dimineata si la pranz am pus tava in cuptor.


Carnea am pus-o in tava pe hartie de copt. Se coace la foc mediu jumatate de ora, apoi se intoarce pe cealalta parte. Dupa 15 minute se unge carnea cu un amestec de miere si sos dulce picant. Se mai lasa 10 minute si se intoarce iar pe partea cealalta, se unge cu sosul dulce si se mai lasa 10 minute. Puteti da focul putin mai mic cand incepeti glazurarea, ca sa nu se arda carnea. Se scoate tava din cuptor si se portioneaza. Iamiiii!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc dulci-picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

katty 1

10.11.2014, 11:55

MOKUSKA 1

10.11.2014, 12:43

ella 87 1

05.01.2015, 15:34

chiar ca e yamiiiiiii, mai sunt si gravida,bine ca nu sunt pofticioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Muschi de purcel la cuptor