Cotlet perpelit

de ANCA in Porc, 8 Oct 2009 | 2715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc
  • o ceapa taiata mai mare, la intamplare:))
  • 3-4 catei usturoi
  • un pahar vin alb sec
  • 4 cartofi
  • pasta de tomate
  • cimbru
  • ardei capia sau un gogosar
  • cimbru
  • boabe de mustar
  • dafin
  • sare, piper dupa gust
  • sos Pimento
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet perpelit:

Se perpeleste in tigaie, la foc tare, carnea, ceapa si usturoiul, in putin ulei de masline, timp de 3 minute.


Apoi o asezam intr-un vas yenna, se condimenteaza cu sos facut din pasta de tomate, cimbru, boabe de mustar, boabe de piper, o foaie de dafin, o lingurita de otet si jumate de lingurita de zahar si cativa stropi de Pimento sau un ardei iute, dupa gust... Pastram cateva linguri de sos. Apoi se stropeste cu vinul alb si se da la cuptor la 200 grade pentru 15 min.


Intre timp, cartofii taiati cubulete, impreuna cu ardeiul taiat julien, se prajesc pe sfert in tigaie, la foc iute, doar cat sa prinda o crusta aurie. Se scot pe un prosop de hartie care sa absoarna surplusul de ulei, apoi se aseaza in tava, iar carnea se pune de-asupra lor, si se mai unge cu restul de sos pastrat.


Se mai pune la cuptor timp de 20 min, iar daca sosul scade mai adaugam cate putina apa.


Ptr salata: rosii, ardei gras, ceapa, ulei masline, sare, piper.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet perpelit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Oana 1

10.10.2009, 22:06

M-am uitat in MegaImage si nu avea sos din asta...poate nu uit sa iau cand ma duc in Carrefour

ANCA 1

10.10.2009, 22:16

Iuli, pai vezi, daca nu ai veniot cand te-am chemat? Oana, noi il cumparam mereu din hipermarketurile mari, gasim mereu.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de pui cu galuste
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu costita la cuptor