Friptura cu cimbru si patatas bravas

de Sidy in Porc, 3 Feb 2011 | 1867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc
  • cimbru
  • curry
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura cu cimbru si patatas bravas:

Se condimenteaza carnea cu sare, piper, boia, curry si cimbru si se pune intr-o cratita cu doua linguri de ulei de masline. Adaugam o cana cu apa si doua linguri sos de soia.

Acoperim craticioara si lasam sa fiarba carnea.

Cand a scazut apa , punem carnea pe o tava cu hartie de copt unde sunt cartofii pentru patatas bravas( vezi reteta de dinainte)si dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 200 grade.

Lasam carnea si cartofii sa se rumeneasca pe toate partile.

Cand sunt gata cartofii si carnea , ii servim pe o farfurie alaturi de sosul salsa( patatas bravas)

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu cimbru si patatas bravas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

LUK 1

03.02.2011, 12:21

yummyyyy

La Ancuta 1

03.02.2011, 17:10

bun, bun

Cris2711 1

03.02.2011, 18:56

imi place,e in genul cum gatesc si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu carne si cimbru