Coaste de porc în bere la cuptor

de diaconta in Porc, 25 Feb 2013 | 29604 vizualizari

 

Stiu,o să spuneţi ‚ ce de colesterol!!!” dar din când în când ne putem răsfăţa cu aşa ceva,mai ales că încă zilele sunt destul de friguroase şi în curând ne vom dezintoxica cu trufandalele de prin piaţă.De data aceasta le-am preferat mai picante,mai ales ca Adina)Mitinita) mi-a trimis nişte condimente interesante.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc degresate
  • 300 ml bere
  • Sare,piper
  • 4 catei de usturoi
  • Boia de ardei
  • 150 ml suc de roşii
  • O lingurita miere
  • O lingurita fulgi de ardei iute
  • 2 crengute de rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc în bere la cuptor:

Am condimentat costele cu,sare,piper macinat si piper boabe,boia,am pus si usturoiul zdrobit.

Intr-un vas am pus  coastele si am pus bere deasupra.Am pus si crengutele de rozmarin,am acoperit cu o folie de aluminiu si am pus la cuptor.

Dupa  aproximativ o ora,am luat folia,am amestecat sucul de rosii cu mierea si fulgii de ardei iute si am pus peste coaste.

Am pus din nou la cuptor pana s-au rumenit si carnea a fost destul de moale.

Am servit cu cartofi si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc în bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (60)

mihaelar63 1

30.07.2014, 00:57

Acum le vad si eu Le pun la un meniu

katty 1

03.01.2016, 10:54

Asta am facut si eu ieri.Mai am niste cartofi

ella 87 1

23.07.2020, 01:22

Arata bestial, imi propun sa pun in practică 🍖🥓🧂🥗

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă din coaste de porc afumate