Coaste de porc în bere la cuptor

de diaconta in Porc, 25 Feb 2013 | 16641 vizualizari

 

Stiu,o să spuneţi ‚ ce de colesterol!!!” dar din când în când ne putem răsfăţa cu aşa ceva,mai ales că încă zilele sunt destul de friguroase şi în curând ne vom dezintoxica cu trufandalele de prin piaţă.De data aceasta le-am preferat mai picante,mai ales ca Adina)Mitinita) mi-a trimis nişte condimente interesante.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc degresate
  • 300 ml bere
  • Sare,piper
  • 4 catei de usturoi
  • Boia de ardei
  • 150 ml suc de roşii
  • O lingurita miere
  • O lingurita fulgi de ardei iute
  • 2 crengute de rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc în bere la cuptor:

Am condimentat costele cu,sare,piper macinat si piper boabe,boia,am pus si usturoiul zdrobit.


Intr-un vas am pus coastele si am pus bere deasupra.Am pus si crengutele de rozmarin,am acoperit cu o folie de aluminiu si am pus la cuptor.


Dupa aproximativ o ora,am luat folia,am amestecat sucul de rosii cu mierea si fulgii de ardei iute si am pus peste coaste.


Am pus din nou la cuptor pana s-au rumenit si carnea a fost destul de moale.


Am servit cu cartofi si muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc în bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (59)

diaconta 1

17.01.2014, 10:35

Alexandra,ma bucur daca ti-a placut sa-mi spui cum au fost

mihaelar63 1

30.07.2014, 00:57

Acum le vad si eu Le pun la un meniu

katty 1

03.01.2016, 10:54

Asta am facut si eu ieri.Mai am niste cartofi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc cu ceapa verde la cuptor