Coaste de porc la cuptor cu fasole rosie

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 5 Feb 2014 | 1797 vizualizari

 

Asa mi-a traznit,asa am facut......satisfacuta mai mult eu,baietii au cam mustacit la fasolea rosie...e prea ''urata'' a zis Leone al meu...

 

INGREDIENTE

  • 700 g costita proaspata
  • 1 cutie fasole rosie -400 g
  • 1 pahar bere
  • condimente pentru carne de porc
  • 3 cepe de apa mari
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc la cuptor cu fasole rosie:

Bucata de costita proaspata o crestam si o imbracam in condimente,cu ajutorul unor scobitori formam un fel de cosulet.Asezam costita intr-un vas de yena,in care am pus putin ulei de masline,turnam in interiorul cosuletului un pahar cu bere si dam vasul la cuptor la foc moderat cca 1 ora si 1/2 .Cu 20 min inainte sa scoatem costita de la cuptor,taiem ceapa pestisori si o calim ,cand s-a inmuiat suficient adaugam lingura de bulion,sare si piper,amestecam si turnam cutia cu fasole rosie cu tot cu zeama.


Lasam sa fiarba cca 20 min.Scoatem costita din cuptor ,o portionam si adaugam garnitura de fasole rosie.


Am servit cu o salata de varza acra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la cuptor cu fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

laura_n 1

06.02.2014, 16:09

mie imi place mult fasolea rosie ) cat despre costita...numai de bine )

Irina 1

06.02.2014, 19:20

hai ca mananc eu cu tine fasole de aia, ca-mi place! da' numa' daca imi tai si o bucata de carnita.

madi_marin 1

06.02.2014, 19:52

coastele astea sunt un brand foarte cunoscut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă din coaste de porc afumate