Coaste de porc la tuci,inabusite

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 28 Aug 2014 | 3005 vizualizari

 

Una bucata porc care manca`ca porcul si nu vroia sa creasca,a ajuns sub cutit si evident ca a avut si niste coaste,care au fost afumate si apoi bagate-n tuci.....Un fel d epomana porcului costita...

 

INGREDIENTE

  • cca 2 kg coaste afumate
  • apa
  • mamaliga
  • sos de usturoi cu rosii si ardei copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc la tuci,inabusite:

Luam coastele le taiem in bucati mai mici,le spalam,si apoi le punem in tuci cu o cana de apa si le lasam cca 20 de minute cu capacul pus,sa se patrunda bine.Apoi ridicam capacul si le mai lasam 10 min sa se rumeneasca nitel.Se servesc calde cu mamaliga si sos de usturoicu rosii coapte si ardei copti.Sa aveti pofta,eu am avut si m-am lins pe degete....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la tuci,inabusite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Bunica 1

28.08.2014, 20:44

MotanLaOale 1

28.08.2014, 22:26

bune bune

Rocsi 1

29.08.2014, 21:13

Cum arataaaa, dar imi e frica sa mai mananc asa bunatati

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de cartofi

de xana 5

ieri la 16:02

Desert prajitura cu foi de napolitana, caramel si nuca

de Oana 9

ieri la 14:00

Napolitane de post

de xana 5

ieri la 13:15

Tarta cu ciocolata si blat din granola

ieri la 10:15

Tortulet de biscuiti

de GeorgiG 5

pe 20.02 la 21:59

RETETA RECOMANDATA
Gat de berbec cu varza acra