Friptura la cuptor

de Zamfira in Mancaruri cu carne, 22 Iul 2012 | 2499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui, porc, miel, etc.
  • cartofi
  • rosii
  • ardei
  • ceapa
  • condimente pentru carne
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura la cuptor:

Pregatim carnea: o spalam, stergem, condimentam (chilli, maghiran, oregano, curry, busuioc).


Curatam cartofii, ii taiem in patru. Feliem rosiile, ardeiul si ceapa.


Intr-o tava yena punem putin ulei, apoi punem cartofii, carnea, ceapa, rosiile si ardeiul taiat marunt. Deasupra la cartofi si legume mai punem putina sare.


In final: mai punem putinulei si un pahar cu apa.


Timp de coacere: 1 ora. Friptura trebuie intoarsa de 2-3 ori, asa incat cartofii sa ajunga si ei deasupra.


Inainte sa scoatem friptura din cuptor (inainte cu 5 minute), putem turna o cana de vin alb (carne alba) sau vin rose (carne rosie). Pentru a nu-si schimba cartofii culoarea nu recomand sa puneti peste friptura vin rosu. Mai putem pune si usturoi pisat.


Castravetii murati sunt cei pe care i-am pus saptamana trecuta la murat dupa noua reteta cu cartoful crud. Reteta e foarte buna, carstravetii au o aroma si gust de nota 10 (zece).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Bucataras Medi 1

22.07.2012, 17:43

delicioasa!

mamaieelena 1

22.07.2012, 18:03

dorin 1

23.07.2012, 01:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ceafa marinata