Coaste picante

de claudiaO in Porc, 26 Sep 2016 | 4413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg coaste de porc impanate
  • 6 linguri ketchup picante
  • Condimente Kamis gratar
  • Condimente Gyros
  • Share
  • Piper
  • 1pahar must intepat
  • Cativa catei de usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste picante:

Spalam coastele,le stergem bine cu in server. Amestecam kerchup-ul cu condimentele si aplicam pe coaste cu o pensula,apoi presaram si putins sare. Asezam coastele condimentate intro tava si turnam paharul cu must. Acoperim cu folie de aluminiu si dam LA cuptor pt o CCA 3 ore. LA jumatatea timpului intoarcem coastele. Cu o jumatate de ora inainte de final indepartam folia ca sa se rumeneasca frumos. Pofta buna!

Noi am servit cu salata de cartofi cu out si maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste picante" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci picante