Cocktail Black Velvet

de yammy in Bauturi, 1 Dec 2009 | 4643 vizualizari

Cocktail Black Velvet

 

Unul din cocktailurile cele mai ciudate este numit cocktail Black Velvet. Cocktail Black Velvet are la baza doua componente, participante in mod egal, sampania si berea neagra. Tipul de sampanie nu este precizat, dar berea trebuie sa fie Guinness, probabi de la culoarea si aspectul catifelat al acesteia vine si numele cocktailului. Un reusit cocktail Black Velvet se prepara in pahare foarte inalte, berea si sampania turnandu-se neaparat in acelasi timp. In Anglia exista si o varianta saraca a acestui cocktail Black Velvet care inlocuieste sampania care este scumpa, cu popularul cidru.

 

INGREDIENTE

  • bere Guinness 
  •  sampanie 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail Black Velvet:

Umpleti pe jumatate cu bere un pahar cu picior; 

Completati apoi cu sampanie

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail Black Velvet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tinto de verano ( Vin rosu, de vara)