Cocktail cu whisky

de nadina73 in Bauturi, 8 Aug 2010 | 6850 vizualizari

 

Vara la evenimenet in aer liber si nu numai ,este indicat sa fie foarte rece la servire.Insa trebuie consumat cu prudenta si moderatie.

 

INGREDIENTE

  • 100 ml whisky
  • 30 ml sirop de capsuni
  • 30 ml gaseosa
  • 3-4 cuburii de gheata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail cu whisky:

Se pun cuburile de gheata in pahar dupa care se toarna whisky ,gaseosa si sucul de capsuni.


Gaseosa la gust este ca si sucul de lamaie sau sprite ,dar aici se foloseste la foarte mult cocktailuri,vinuri,,,,,,,,,,,,,,,,,


Se serveste foarte rece dar moderat.


Daca serviti un pahar la cantitatile scrise sus la ingrediente sa aveti la indemana si un pat sau o saltea

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail cu whisky" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

nadina73 1

12.08.2010, 22:12

ralucaelena gaseosa am specificat e o bautura gazoasa ca si sucu de lamaie sprit execta asa are gustudar aici se foloseste foarte mult

mena29 1

13.08.2010, 12:52

Eu rad si fara sa beau ceva,daca mai si beau...o sa-mi placa mult salteaua(sa dorm pe ea la ce te-ai gandit)

adry88 1

18.05.2011, 21:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cocktail spumos de fructe