Cocktail cu whisky

de nadina73 in Bauturi, 8 Aug 2010 | 5510 vizualizari

 

Vara la evenimenet in aer liber si nu numai ,este indicat sa fie foarte rece la servire.Insa trebuie consumat cu prudenta si moderatie.

 

INGREDIENTE

  • 100 ml whisky
  • 30 ml sirop de capsuni
  • 30 ml gaseosa
  • 3-4 cuburii de gheata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail cu whisky:

Se pun cuburile de gheata in pahar dupa care se toarna whisky ,gaseosa si sucul de capsuni.


Gaseosa la gust este ca si sucul de lamaie sau sprite ,dar aici se foloseste la foarte mult cocktailuri,vinuri,,,,,,,,,,,,,,,,,


Se serveste foarte rece dar moderat.


Daca serviti un pahar la cantitatile scrise sus la ingrediente sa aveti la indemana si un pat sau o saltea

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail cu whisky" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

nadina73 1

12.08.2010, 22:12

ralucaelena gaseosa am specificat e o bautura gazoasa ca si sucu de lamaie sprit execta asa are gustudar aici se foloseste foarte mult

mena29 1

13.08.2010, 12:52

Eu rad si fara sa beau ceva,daca mai si beau...o sa-mi placa mult salteaua(sa dorm pe ea la ce te-ai gandit)

adry88 1

18.05.2011, 21:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08