Cocktail de fructe

de merisor in Sirop / Compot, 31 Aug 2012 | 1988 vizualizari

 

M-am gandit sa-mi fac singura un cocktail de util la torturile "Diplomat" care vor urma in preajma sarbatorilor de iarna.

 

INGREDIENTE

  • pere
  • nectarine
  • piersici
  • caise
  • struguri
  • 4 linguri zahar
  • 750 mL apa
  • 1/2 lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail de fructe:

Eu am pus cate doua fructe din fiecare, nu am facut mult, doar 3 borcane, deocamdata.


Am spalat si decojit fructele, mai putin strugurii si le-am feliat. Piersicile, nectarinele si caisele le-am feliat in 4 si am indepartat putin din partea de langa sambure.


Intr-un vas pe foc am pus apa si zaharul si am lasat pana s-a topit zaharul, apoi am adaugat fructele si am lasat 5 minute la foc mic. Apoi am scos fructele intr-o sita, am stins focul si am purces la sterilizarea borcanelor. Le-am spalat si le-am introdus in cuptor cu focul aprins pentru cateva minute, pana s-a evaporat apa de pe ele. Le-am pus intr-o tava metalica, am pus fructele asortate in ele si cateva feliute de lamaie si am turnat siropul fierbinte. Le-am pus capacele si am introdus tava in cuptorul deja incalzit. Am lasat acolo pana s-au racit.

 

TIPS-URI

1

o alta modalitate de a face cocktail-ul - se pot fierbe borcanele pe baie de aburi fara a mai opari fructele inainte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail de fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

iri_iri 1

31.08.2012, 18:54

Bya Ralu 1

31.08.2012, 20:08

ce harnicuta esti meri!

RuxyRux 1

31.08.2012, 21:01

Perfect!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cocktail de fructe exotice