Cocktail de fructe de mare in wok

de ionix in Fructe de mare, 20 Dec 2011 | 9366 vizualizari

 

facuta de sot si pentru sot... :D

 

INGREDIENTE

  • 250 g cocktail de fructe de mare
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • circa 25 g unt (un cubulet)
  • patrunjel
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 linguri cu faina
  • sare si piper dupa gust
  • zeama de lamaie pentru servire
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail de fructe de mare in wok:


Se spala bine fructele de mare, se usuca cu niste servetele de bucatarie, se sareaza si pipereaza iar apoi se tavalesc prin faina.


Daca aveti surimi in cocktailul de fructe de mare, il veti scoate separat pe o alta farfurie.


Se pune la incins wok-ul cu uleiul de masline. Cand uleiul este foarte bine incins se pun fructele de mare. La foc iute se amesteca intruna pentru a nu se prinde sau arde.


Se lasa 3 minute iar apoi vom pune si untul. Mai lasam un minut iar apoi punem: surimi, usturoiul pisat si jumatate din patrunjelul tocat.


Se mai lasa maxim doua minute iar apoi se opreste focul, mai potrivim cu sare si piper.


Se serveste cu zeama de lamaie si patrunjel proaspat tocat.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail de fructe de mare in wok" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Cris2711 1

20.12.2011, 21:11

ionix 1

20.12.2011, 21:13

Vă mulțumesc frumos pentru aprecieri! Pupicei!

@Medi... Fac bine, muncesc, muncesc, muncesc de zori... dar e bine... Mi-e dor de tine.

@Sylvia... Doamnă frumoasă, și mie mi-e tare dor de tine... Te pupăcesc!

Miha 1

21.12.2011, 11:41

Pentru tine nu-i bun? E cahhh?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tempura cu creveti