Salata de creveti cu sos roz

de Oana in Fructe de mare, 2 Mai 2009 | 17461 vizualizari

 

Crevetii se pregatesc imediat, mai ales daca sunt congelati si decorticati.

 

INGREDIENTE

  • 300 g creveti congelati
  • o lingura cu unt
  • sare
  • piper
  • o canuta cu vin
  • o capatana de usturoi pisat
  • o salata verde
  • sos pentru creveti Heintz
  • o lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de creveti cu sos roz:

Nu trebuie sa-i lasam la dezghetat, ii tragem rapid la tigaie, in putin unt, condimentam cu sare si piper, apoi adaugam o jumatate de pahar cu vin alb si lasam sa scada, iar la final usturoi pisat. O nebunie!


Asezam pe o farfurie salata verde din belsug, taiata fideluta, o stropim cu lamaie, asezam deasupra crevetii si peste ei merge un sos special pentru creveti de la Heinz, este un sos roze tare gustos. Si gata salata, te lingi pe degete!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de creveti cu sos roz" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Oana 1

24.01.2010, 22:06

Ei, Bucataras a fost pe faza Da, Mihaela, gasesti la mai toate supermarketurile, unde sunt sosuri si maioneze

mihaelaradu 1

20.01.2011, 10:51

Simplu, repede si delicios

Dana_Retetegg 1

12.02.2011, 22:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paste cu creveti si sos picant