Cod bacalhau á brás

de Mirela_Tilvescu in Peste, 30 Aug 2012 | 2164 vizualizari

 

Este o reteta tipica portugheza rapida si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de peste
  • o punga cartofi prajiti betisoare(se pot da prin razatoare si praji)
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 4 oua
  • patrunjel
  • masline
  • ulei de masline
  • 1 foaie de dafin
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod bacalhau á brás:

Se pune pestele la desarat cu o zi inainte(aici se gaseste sarat sau congelat). Se fierbe pestele, se lasa la racit si de dezoseaza. Se caleste ceapa taiata solzisori impreuna cu usturoiul si foaia de dafin in uleiul incins. Apoi se adauga pestele si se mai lasa 5 min., dupa care cartofii, sarea si piperul si se amesteca bine, apoi ouale batute ,maslinele si ultima oara patrunjelul.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu salata verde si naut fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod bacalhau á brás" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Laly 1

30.08.2012, 23:10

Delicios

MotanLaOale 1

30.08.2012, 23:31

Mirela_Tilvescu 1

31.08.2012, 01:37

Multumesc,sunt sigura ca v-ar placea...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Peste cod (bacalhau) cu cartofi prajiti la cuptor