Macrou prajit cu mujdei de usturoi

de izulika in Peste, 16 Mai 2010 | 9378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti macrou
  • 5 linguri malai
  • sare
  • ulei
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou prajit cu mujdei de usturoi:

Se curata si se spala pestele,apoi se taie in bucati potrivite si se cresteaza pe jumatate pentru a se praji bine.Se sterge cu servetele absorbante, si se sareaza fiecare bucata de peste.Intr-o tigaie se pune uleiul(nu prea mult) la incins iar dupa se da fiecare bucata de peste prin malai (faina de porumb) si se pune la prajit in uleiul incins la foc mediu, se lasa in jur de 7-8 minute pe fiecare parte pana capata culoarea aurie.Se scoate pe servetele absorbante si se serveste cu mujdei de usturoi si mamaliguta calda

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou prajit cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Ubulika 1

16.05.2010, 16:37

usturoiiiiiiiiiiiiiiiii...my favourite

madi_marin 1

16.05.2010, 17:12

si eu vreau ....mama ce bun e cu mujdei si mamaliga....

MORGANA 1

03.03.2013, 11:44

izulika...m-ai convins..azi e zi de peste clar
bun si usor de gatit-reteta perfecta pt o zi de duminica bravo!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Macrou marinat