Cod en papillote cu couscous si legume

de Satisfyyourcravings in Peste, 2 Feb 2016 | 2399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 70 grame piure de tomate
  • 150 grame morcovi
  • 1 lingura sos picant (eu am folosit Tabasco Chipotle)
  • 200 grame couscous integral
  • 4 bucati file de cod
  • 7 grame marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod en papillote cu couscous si legume:

Se toaca rosiile in cuburi, iar usturoiul felii. Se amesteca rosiile si usturoiul cu pasta de tomate, morcovii taiati julienne, sosul picant, couscousul, sare si 200 ml de apa fierbinte.

Se imparte couscousul in 4 parti si se aseaza fiecare parte in centrul unei hartii de copt. Deasupra se aseaza cate o bucata de cod, se presara cu sare, piper si marar tocat. 

Se impacheteaza hartiile astfel incat tot pestele sa fie acoperit. 

Se gatesc in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru 20 de minute. 

Se servesc imediat cu sos picant deasupra si felii de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod en papillote cu couscous si legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Satisfyyourcravings 1

02.02.2016, 20:55

Zamfira 1

02.02.2016, 21:03

mihaelar63 1

03.02.2016, 00:53

Metoda mea preferata de pregatire a pestelui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macrou pe pat de ceapa