Cod en papillote cu couscous si legume

de Satisfyyourcravings in Peste, 2 Feb 2016 | 748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 70 grame piure de tomate
  • 150 grame morcovi
  • 1 lingura sos picant (eu am folosit Tabasco Chipotle)
  • 200 grame couscous integral
  • 4 bucati file de cod
  • 7 grame marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod en papillote cu couscous si legume:

Se toaca rosiile in cuburi, iar usturoiul felii. Se amesteca rosiile si usturoiul cu pasta de tomate, morcovii taiati julienne, sosul picant, couscousul, sare si 200 ml de apa fierbinte.


Se imparte couscousul in 4 parti si se aseaza fiecare parte in centrul unei hartii de copt. Deasupra se aseaza cate o bucata de cod, se presara cu sare, piper si marar tocat.


Se impacheteaza hartiile astfel incat tot pestele sa fie acoperit.


Se gatesc in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru 20 de minute.


Se servesc imediat cu sos picant deasupra si felii de lamaie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cod en papillote cu couscous si legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Satisfyyourcravings 1

02.02.2016, 20:55

Zamfira 1

02.02.2016, 21:03

mihaelar63 1

03.02.2016, 00:53

Metoda mea preferata de pregatire a pestelui

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Platica cu rosii