Peste afumat

de silvianart in Peste, 7 Ian 2017 | 571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste proaspat pastrav / macrou
  • sare
  • si rabdare
Portii: 30
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste afumat:

Pentru cine are posibilitatea, la curte, intr-un butoi de tabla 200 kg, fara fund, legam pestele cu sfoara de coada si il atarnam in butoi. Pestele cu o zi inainte a fost curatat, sarat si scos la vant. Aici imbinam doua metode, coacere si afumare. Adica, alternam, foc 5 min. apoi doar fum 20 min. si asa cam 3 ore. Foarte important, butoiul la baza sa fie incins, la jumatate mai putin si sus, foarte putin. Daca constatam ca sus se incalzeste, tragem focul afara, stingem, lasam doar fumul. Garantez, este nebunie totala. Am facut si macrou. Pacat ca n-am facut poze, n-am stiut ca ajung in situatia data. Poate imi scapa anumite detalii, dar raspund cu drag la orice nelamurire. Multumesc !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste afumat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

07.01.2017, 12:23

bun bun

Ina 1

08.01.2017, 13:45

minunat! Abia astept sa fac si eu la noua afumatoare ce combina fum cald cu fum rece

mihaelar63 1

11.02.2017, 01:06

Irezistibil
Cu ce ai facut focul ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la tava cu legume