Peste afumat

de silvianart in Peste, 7 Ian 2017 | 7705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste proaspat pastrav / macrou
  • sare
  • si rabdare
Portii: 30
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste afumat:

Pentru cine are posibilitatea, la curte, intr-un butoi de tabla 200 kg, fara fund, legam pestele cu sfoara de coada si il atarnam in butoi. Pestele cu o zi inainte a fost curatat, sarat si scos la vant. Aici imbinam doua metode, coacere si afumare. Adica, alternam, foc 5 min. apoi doar fum 20 min. si asa cam 3 ore. Foarte important, butoiul la baza sa fie incins, la jumatate mai putin si sus, foarte putin. Daca constatam ca sus se incalzeste, tragem focul afara, stingem, lasam doar fumul. Garantez, este nebunie totala. Am facut si macrou. Pacat ca n-am facut poze, n-am stiut ca ajung in situatia data. Poate imi scapa anumite detalii, dar raspund cu drag la orice nelamurire. Multumesc !

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
File de peste cu spanac