File de pangasius cu legume in vas roman

de ela in Peste, 23 Mai 2010 | 9437 vizualizari

 

o nebunie....

 

INGREDIENTE

  • 1kg peste file
  • 1kg cartofi
  • 1/2ardei gras portocaliu
  • 1/2ardei gras galben
  • 1conserva ciuperci
  • 10verze de bruxelles
  • 15rosii cherry
  • 2fire ceapa verde
  • 3cubulete unt
  • sare,vegeta
  • 1/2plic condiment peste
  • 3linguri ulei de masline
  • 200gr smantana
  • 100gr cascaval
  • 50gr parmezan
  • zeama de lamaie
  • 3linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu legume in vas roman:

Se dezgheata fileul de peste la temperatura camerei.Se face o saramura din uleiul de masline,2lingurite zeama lamaie si condimentul de peste si se unge fileul cu ea,se da la frigider 30minute,chiar si mai mult.


Se curata cartofii si se taie rondele,ardeii grasi se curata si ei si se taie feliute,ceapa verde se spala si se taie rondele.


In vasul roman,lasat in apa rece in prealabil 20minute,se pune un strat de cartofi si se condimenteaza cu sare si vegeta si se pun cubuletele de unt.Deasupra cartofilor se pune fileul de peste.Ardeii grasi,ceapa rondele si ciupercile feliate se pun deasupra fileului si se mai condimenteaza putin cu vegeta.Se adauga rosiile si verzele de brocolli.


Smantana se freaca cu laptele si se pune peste legume.


Se da vasul la cuptor,acoperit pentru o ora jumatate la foc mic.Se scoate si se presara deasupra cascavalul ras si parmezanul si se mai da la cuptor 30minute.


Se serveste cald cu o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (81)

jolygina 1

01.06.2010, 23:48

delicios

dada_dana 1

19.06.2010, 20:13

delicios ,DAR ,inlocuiti pangasiusul cu alt peste.pangasius de fapt nici nu ar trebui sa mai mancam vreodata

babi5 1

27.01.2014, 14:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui cu legume

ieri la 23:35

Carne de vitel cu cartofi, la cuptor

de oanapl 6

ieri la 22:01

Budinca de paine cu fructe

de Lau 9

ieri la 21:42

Croissante rapide

de Meea 4

ieri la 21:33

Bors dietetic cu cartofi

de RODIMUR 7

ieri la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Salau la cuptor