Colac cu scortisoara

de gaby_gabytza in Dulciuri, 20 Iul 2012 | 1259 vizualizari

 

m-am inspirat de la fete de pe site:-D

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 2 oua
  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 50 g margarina
  • 1 praf de sare
  • 200 ml lapte
  • 1 lingura zahar

uns

  • 100 g margarina
  • 2 lingurite de scortisoara
  • 3 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Colac cu scortisoara:

Intr-un bol mare cernem faina,adaugam ingredientele uscate si amestecam.


Facem o gaura in mijloc, adaugam drojdia,laptele caldut si margarina tinuta la temperatura camerei.


Framantam dupa care acoperim si lasam la dospit.


Intr-un bol frecam margarina cu scortisoara si zaharul.


Intindem foaia pe masa infainata,ungem cu crema si rulam(pastram putina crema)


cu un cutit taiem in 2 pe lungime si lasam 2 cm netaiati.


Impletim cele 2 bucati cu taietura afara.


se formeaza un colac care il ungem cu crema pastrata


Asezam in tava de copt si dam la cuptor cca 30 min

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Colac cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

17.09.2012, 20:54

Doralinda 1

19.11.2012, 10:34

Ce bine arata!!! La favorite cu el! Cand o sa mi se termine chechul, voi face cozonacul tau!

T I M E A 1

21.11.2012, 12:21

ce bun e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu dovleac