Colac cu scortisoara

de gaby_gabytza in Dulciuri, 20 Iul 2012 | 2733 vizualizari

 

m-am inspirat de la fete de pe site:-D

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 2 oua
  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 50 g margarina
  • 1 praf de sare
  • 200 ml lapte
  • 1 lingura zahar

uns

  • 100 g margarina
  • 2 lingurite de scortisoara
  • 3 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Colac cu scortisoara:

Intr-un bol  mare cernem faina,adaugam ingredientele uscate si amestecam.

Facem o gaura in mijloc, adaugam drojdia,laptele caldut si margarina tinuta la temperatura camerei.

Framantam dupa care acoperim si lasam la dospit.

Intr-un bol frecam margarina cu scortisoara si zaharul.

Intindem foaia pe masa infainata,ungem cu crema si rulam(pastram putina crema)

cu un cutit taiem in 2 pe lungime si lasam 2 cm netaiati.

Impletim cele 2 bucati cu taietura afara.

se formeaza un colac  care il ungem cu crema pastrata

Asezam in tava de copt si dam la cuptor cca 30 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Colac cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

17.09.2012, 20:54

Doralinda 1

19.11.2012, 10:34

Ce bine arata!!! La favorite cu el! Cand o sa mi se termine chechul, voi face cozonacul tau!

T I M E A 1

21.11.2012, 12:21

ce bun e

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu dovleac, de post