Colacei cu branza

de ianculubita in Dulciuri, 10 Dec 2013 | 2021 vizualizari

 

Am primit si eu premiul de la Delaco pentru care multumesc inclusiv Bucataras dar si celor care m-au votat.
Cu branzica,am facut acesti colacei pufosi si aromati,buni alaturi de o cana cu lapte.

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 1plic drojdie uscata
  • 250ml lapte caldut
  • coaja rasa de lamaie
  • 1ou
  • 50g unt
  • Umplutura
  • 500g crema de branza sau branza cu smantana
  • 100g stafide
  • 2linguri gris
  • 3linguri zahar
  • esenta de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Colacei cu branza:

Pentru aluat,amestecam intr-un castron toate ingredientele,framantam un aluat,acoperim vasul si lasam sa creasca.


Intr-un castron amestecam branza cu zahar,gris,stafide(oprim cateva pentru copt),esenta de vanilie


Dupa ce aluatul a crescut,rupem din el,intindem foi dreptunghiulare,ungem cu 1-2linguri branza,rulam iar capetele le rasucim in forma de melc;


Punem colaceii in tava pe hartie de copt,ungem cu galbenus,pe capete punem cateva stafide si lasam la cuptor pana capata culoarea aurie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Colacei cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

_Alina_ 1

11.12.2013, 10:37

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 11:57

foarte gustosi

ianculubita 1

11.12.2013, 16:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat a la Jamila