Desert pentru Diaconta

de gaby_duceag in Dulciuri, 27 Iul 2011 | 2569 vizualizari

 

Stiu ca nu-i un desert demn de Dia, stiu ca e muuult prea simplu pentru cat de complicata e ea :))) dar cand vrei spontaneitate...faci cu ce ai la indemana :)))). Multi ani alaturi de noi, Dia, la implinirea unui an de bucataras. Mi-esti draga rau, rau.

 

INGREDIENTE

Ai nevoie doar de capsuni si crema.
  • Crema:
  • 100 gr unt
  • 100 gr frisca
  • o lingura zahar pudra
  • un plic zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pentru Diaconta:

-mixezi untul spuma


- mixezi frisca


-adaugi zaharul , mixezi, apoi incorporezi lingura cu lingura frisca si zaharul vanilat.



- asezi pe farfurioare pentru desert, alternativ, crema si capsuni.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pentru Diaconta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (91)

diaconta 1

25.09.2013, 17:59

Cleme,ma iubeste cred ca mai mult decat ma iubesc eu pe mine

babi5 1

25.09.2013, 19:25

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 15:33

vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Mousse au chocolat