Tort de biscuiti

de mada91 in Dulciuri, 3 Dec 2014 | 2349 vizualizari

 

Desertul copilariei!
Nu exceleaza la capitolul aspect/prezentare, dar gustul este minunat!

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete biscuiti

Crema:

  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 175 g zahar (6 linguri)
  • 75 g unt
  • 350 ml lapte
  • 2 oua
  • 2 linguri rase de faina
  • esente (rom, vanilie)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti:

Punem 200 ml lapte din total intr-un vas la foc mic impreuna cu esentele.


Mixam ouale cu zaharul si apoi adaugam faina si restul de lapte treptat. Mixam bine.


Turnam usor compozitia peste laptele infierbantat si lasam pe foc inca 5 minute amestecand incontinuu.


Dupa luam vasul de pe foc si adaugam untul taiat bucati si ciocolata amestecand pana se incoporeaza.


Se tapeteaza o forma cu folie de plastic si se incepe cu un strat de crema, unul de biscuiti, etc, pana cand se termina crema.


Se termina cu un strat de biscuiti. Se da la rece cateva ore bune.


 

TIPS-URI

1

Mergea mai bine o ciocolata neagra. eu am folosit una cu lapte.

2

Puteti folosi forma de chec. eu am folosit o caserola.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

anca_rm 1

03.12.2014, 14:02

gaby_duceag 1

04.12.2014, 07:13

Nu mai pune, te rog, liniute in fata fiecare fraze din modul de preparare.
Multumesc.

iolanda-elena 1

04.12.2014, 22:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti