Palmierii... mei

de kamy in Dulciuri, 22 Oct 2010 | 3157 vizualizari

 

usor de facut si bun

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat foietaj
  • 1 pahar zahar
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 ling.scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmierii... mei:

Intr-un castronel amestecam zaharul,zaharul vanilat si scortisoara.


Intindem foaia(dupa ce am lasat-o sa se dezghete) si presaram zaharul parfumat pe toata suprafata, presam bine cu facaletul,intoarcem foaia si ...procedam la fel. Incepem sa pliem aluatul. Cate un sfert din latime,din ambele parti spre centru,am presarat iar putin zahar si iar am presat cu facaletul. Cand ajungem la mijlocul foii,unim cele doua fasiute intr-una singura(le-am suprapus).Presam bine cu facaletul si taiem fasia de aluat in bucati cam de 1 cm,pe care le punem in tava de cuptor cu hartie de copt. Le lasam in cuptorul incins in prealabil pana se rumenesc putin pe partea pe care stau,dupa care le intoarcem si le mai lasam 5 min.



 

TIPS-URI

1

Am uitat sa fac poze de la inceput,dar sper sa ma fi exprimat pe intelesul tuturor,daca nu,scuzati(oricum mai sunt multe retete de palmieri)

2

In tava,bucatile de aluat trebuie puse la distanta de 5 cm deoarece cresc

3

Sa aveti grija la copt... partea de jos sa fie rumenita putin dupa care le intoarceti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmierii... mei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

kamy 1

27.10.2010, 16:05

silvia...cat de curand

Cris2711 1

12.03.2011, 10:33

Kamy

kamy 1

13.03.2011, 17:02

criss... dai iama pe la expirate?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dovleac