Coltunasi cu silvoita

de mimmi in Dulciuri, 27 Noi 2010 | 9078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g faina
  • 2 oua
  • sare
  • pesmet
  • zahar
  • silvoita
  • zahar vanilinat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu silvoita:

Se framanta bine un aluat din faina cernuta,putina sare si oua.Se imparte aluatul in doua si se intind foi subtiri.Se taie patratele de aluat,se pune 1 lingurita silvoita si se impatura patratelul,se apasa foarte bine pe margini.Se pun la fiert in apa clocotita,se scot in pesmet prajit cu zahar.Se mananca calzi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu silvoita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mimmi 1

21.01.2011, 21:50

Elena,silvoita este un gem de prune dar fara zahar care se fierbe foarte mult in caldare.Iti pun aici o reteta pe care am facut-o eu(nu trebuie neaparat sa pui si vin numai daca iti place) http://www.bucataras.ro/retete/silvoita-11284.html

mimmi 1

21.01.2011, 21:51

Aziz,sunt foarte buni,eu nu am mancat cu branza,dar voi incerca!!

Panacris 1

07.09.2013, 22:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mar- 200