Coltunasi cu silvoita

de mimmi in Dulciuri, 27 Noi 2010 | 7096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g faina
  • 2 oua
  • sare
  • pesmet
  • zahar
  • silvoita
  • zahar vanilinat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu silvoita:

Se framanta bine un aluat din faina cernuta,putina sare si oua.Se imparte aluatul in doua si se intind foi subtiri.Se taie patratele de aluat,se pune 1 lingurita silvoita si se impatura patratelul,se apasa foarte bine pe margini.Se pun la fiert in apa clocotita,se scot in pesmet prajit cu zahar.Se mananca calzi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu silvoita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

COMENTARII (17)

mimmi 1

21.01.2011, 21:50

Elena,silvoita este un gem de prune dar fara zahar care se fierbe foarte mult in caldare.Iti pun aici o reteta pe care am facut-o eu(nu trebuie neaparat sa pui si vin numai daca iti place) http://www.bucataras.ro/retete/silvoita-11284.html

mimmi 1

21.01.2011, 21:51

Aziz,sunt foarte buni,eu nu am mancat cu branza,dar voi incerca!!

Panacris 1

07.09.2013, 22:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!