Coltunasi Mama Mia

de alinapaven in Mancare copii, 9 Iun 2017 | 4151 vizualizari

 

Imi amintesc cu drag de coltunasii lui mama mia. Pentru noi a fost ca si o bunica, pentru ca mereu era aici la noi si o ajuta pe mama la prajituri. Venind la noi in vizita, am rugat-o sa imi arate si mie reteta la acestia, pentru ca atunci cand eram micuta ii devoram doar. A fost  o experienta frumoasa si momente magice.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 100 grame unt
  • 2 oua
  • 1 varf de cutit sare
  • ulei ( cca 300 ml)
  • 1 cana lapte
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi Mama Mia:

Se framanta foarte bine totul (aproximativ 15 min), apoi se imparte aluatul in doua si se intinde pe masa in foaie subtire. Dupa ce este intins bine cu sucitorul, se pune putin ulei deasupra si se intinde peste tot. Urmeaza rularea aluatului de jos in sus. Dupa ce este rulat ca si o rulada, se taie cu cutitul bucatele de lungimea degetului. Pe urma se aduna la capete se rasuceste si se face bila din fiecare. Se intinde iarasi cu sucitorul rotunde si se taie putin la mijloc. Pe urma se pune in uleiul incins pana se rumenesc. Se pot face si cu branza inainte de a-i pune la prajit sau se pot servi asa cu dulceata.

TIPS-URI

1

Mama mia ii lasa putin la odihnit pe masa, inainte sa ii puna la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi Mama Mia" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu muschi file si mozzarella, la cuptor