Coltunasi Mama Mia

de alinapaven in Mancare copii, 9 Iun 2017 | 1702 vizualizari

 

Imi amintesc cu drag de coltunasii lui mama mia. Pentru noi a fost ca si o bunica, pentru ca mereu era aici la noi si o ajuta pe mama la prajituri. Venind la noi in vizita, am rugat-o sa imi arate si mie reteta la acestia, pentru ca atunci cand eram micuta ii devoram doar. A fost  o experienta frumoasa si momente magice.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 100 grame unt
  • 2 oua
  • 1 varf de cutit sare
  • ulei ( cca 300 ml)
  • 1 cana lapte
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi Mama Mia:

Se framanta foarte bine totul (aproximativ 15 min), apoi se imparte aluatul in doua si se intinde pe masa in foaie subtire. Dupa ce este intins bine cu sucitorul, se pune putin ulei deasupra si se intinde peste tot. Urmeaza rularea aluatului de jos in sus. Dupa ce este rulat ca si o rulada, se taie cu cutitul bucatele de lungimea degetului. Pe urma se aduna la capete se rasuceste si se face bila din fiecare. Se intinde iarasi cu sucitorul rotunde si se taie putin la mijloc. Pe urma se pune in uleiul incins pana se rumenesc. Se pot face si cu branza inainte de a-i pune la prajit sau se pot servi asa cu dulceata.

 

TIPS-URI

1

Mama mia ii lasa putin la odihnit pe masa, inainte sa ii puna la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi Mama Mia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

10.06.2017, 20:40

Ce faini!

MotanLaOale 1

13.06.2017, 08:06

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Urși de mamaliga cu branza