Compot de nectarine

de nadina73 in Conserve, 8 Aug 2010 | 14431 vizualizari

 

nimic nu se compara cu un compot facut in casa

 

INGREDIENTE

  • 2 kg nectarine nu foarte mari
  • 12 linguri de zahar
  • sucul de la 1 lamaie stoarsa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de nectarine:

Se spala nectarinele si se aseaza in borcane mai mari de 800 g sau si mai mari chiar de 1,5 kg sau 2.


Se pune apa la fiert (eu masor cu borcanul plin cu nectarine) si zaharul. De obicei pun 4 linguri de zahar la un borcan de 800 g,cand a dat 2 clocote se pune sucul de lamaie si se mai lasa 2 minute dupa care se ia de pe foc si se pun in borcane peste nectarine.


Pt a nu se crapa borcanul se pun sub fiecare borcan cozi de metal de la cutit,furculite..............se pune siropu fierbinte apoi se capseaza si se sterilizeaza daca doriti, eu asa procedez.


Le pun intr-o cratita cu apa si o carpa dedesubt iar cu un tifon umed se acopera borcanele se lasa 15 minute sa fierba apoi se pun intre paturi,pana se racesc 2-3 zile

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

nadina73 1

09.08.2010, 11:01

corinuta

jolygina 1

09.08.2010, 14:49

mmm buna reteta am luat si eu un borcan

nadina73 1

10.08.2010, 14:10

sa-ti fie de bine iubita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Compot de cirese