Compot de pere

de Pasiune pentru bucatarie in Sirop / Compot, 27 Sep 2010 | 5223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pere
  • 1 l apa
  • 400 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de pere:

Perele se spala,se curata de coaja,se scot semintele si se taie felii groase. Din apa si zahar se fierbe un sirop pana se leaga putin,apoi se ad auga feliile de pere si se fierb pana se inmoaie(10-15 min).

Borcanele se spala si se sterilizeaza la cuptor.Se aseaza feliile de pere,apoi se adauga siropul.Se infileteaza capacul si se pun intr-o patura pana a doua zi,apoi se depoziteaza in camara

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Corinuta 1

28.09.2010, 18:50

nadina73 1

29.09.2010, 01:21

super 5f

Panacris 1

27.08.2011, 11:14

Foarte buna si usoara reteta de compot de pere. Multumesc am facut si cam 20 de borcane. Delicos Eu le consum si in loc de muraturi la friptur si piure de cartofi.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de visine