Compot de prune.

de Laly in Conserve, 19 Sep 2010 | 2069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • prune
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de prune.:

1.Se spala prunele si se lasa la scurs.Se spala borcane de 800 gr,apoi se sterilizeaza in cuptorul incins cu usa intredeschisa.


2.Se asaza prunele in borcane,peste care se adauga 3 linguri de zahar.Se completeaza cu apa,apoi se pun capacele.


3.Se asaza borcanele intr-o oala captusita cu un prosop de bucatarie.Se adauga apa cam pana la jumatatea borcanelor.


4.Se fierb circa 20 de minute din momentul in care incepe sa clocoteasca apa.Se scot si se lasa sa se raceasca acoperite cu o patura.Se depoziteaza in camara pana in momentul servirii.



Nu am dat cantitati exacte,deoarece fiecare poate prepara ce cantitate doreste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de prune." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

yafa 1

19.09.2010, 21:38

Lalllllllyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, si eu , si eu la o portioara, mai ai?

nadina73 1

19.09.2010, 22:30

si eu sti cum este o vorba la noi"prune ,apa si bataie"super vreau o portie rece

elena1988 1

11.02.2011, 17:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Compot de struguri