Compot de prune

de anaiss in Sirop / Compot, 14 Oct 2011 | 1811 vizualizari

 

Aveam de la socra mea cateva prune pe care le-am tot plimbat cateva zile bune, ba in frigider, ba pe masa, iar in frigider, iar pe masa....si nu le manca nimeni, pana aseara cand mi-am adus aminte ca in vremea cand eram mica si mergeam la bunici, bunica imi facea un delicios compot de prune....mmmm....si uite asa l-am facut si eu

 

INGREDIENTE

  • 10 prune
  • 1 l apa
  • zahar optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de prune:

Intr-o cratita punem la fiert prunele impreuna cu apa.


Daca prunele sunt mai verzi si mai acrisoare, punem si zahar dupa gust, daca prunele sunt dulci nu mai punem zahar.


Ale mele dupa atata plimbare de colo colo, s-au copt si erau f dulci si nu am mai pus zahar:P


Se lasa la fiert vreo 15 minute, pana observam ca zeama incepe sa se ingroase.


Reteta e f usoara, dar rezultatul e f bun si aromat


Pofta buna si incercati acest compot pt ca e toamna si prune sunt din belsug!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MIUTA 1

14.10.2011, 21:39

alinutzika 1

15.10.2011, 15:10

MotanLaOale 1

17.10.2011, 08:48

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Compot de prune