Compot de rubarba

de housy in Sirop / Compot, 10 Sep 2011 | 3499 vizualizari

 

- un pic desirat...dar a fost gustos! :)

 

INGREDIENTE

  • 20 tije de rubarba
  • 3 linguri de zahar  (sau dupa gust)
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 2 l apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de rubarba:

- se curata firele de rubarba de partea lemnoasa


- se spala bine si se taie bucati lungi cam de 3 cm


- se pune apa pe foc


- se adauga zaharul si zeama de lamaie


- cand apa clocoteste se pune rubarba si se lasa pe foc pana se inmoaie fructul (eu am uitat de el pe foc si s-a desfacut de tot)


- se serveste caldut sau rece de la frigider




Enjoy it ! Alternativa la racoroasa limonada de vara !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de rubarba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

madi_marin 1

10.09.2011, 18:25

nu am mancat niciodata ..... nu am gasit de cumparat nicaieri.....

MotanLaOale 1

12.09.2011, 09:04

nici eu nu am mancat

jolygina 1

12.09.2011, 09:20

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Compot piersici