Compot de rubarba

de housy in Sirop / Compot, 10 Sep 2011 | 3709 vizualizari

 

- un pic desirat...dar a fost gustos! :)

 

INGREDIENTE

  • 20 tije de rubarba
  • 3 linguri de zahar  (sau dupa gust)
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 2 l apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de rubarba:

- se curata firele de rubarba de partea lemnoasa


- se spala bine si se taie bucati lungi cam de 3 cm


- se pune apa pe foc


- se adauga zaharul si zeama de lamaie


- cand apa clocoteste se pune rubarba si se lasa pe foc pana se inmoaie fructul (eu am uitat de el pe foc si s-a desfacut de tot)


- se serveste caldut sau rece de la frigider




Enjoy it ! Alternativa la racoroasa limonada de vara !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de rubarba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

madi_marin 1

10.09.2011, 18:25

nu am mancat niciodata ..... nu am gasit de cumparat nicaieri.....

MotanLaOale 1

12.09.2011, 09:04

nici eu nu am mancat

jolygina 1

12.09.2011, 09:20

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Compot de struguri negri