Visine la borcan

de Oana in Sirop / Compot, 4 Iul 2009 | 5981 vizualizari

 

Sunt perfecte pentru o prajiturica, atunci cand nu mai gasim proaspete, la piata. Visinele se pot congela, dar tin super bine si la borcan. In acelasi timp vom avea si un sirop super bun de visine!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de visine
  • 2 kg de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine la borcan:

Visinele se spala si se scot samburii. Se pun intr-un vas mare impreuna cu zaharul, amestecand din cand in cand sa se topeasca zaharul. Se lasa asa 24 de ore, amestecand din cand in cand. Se pun apoi in borcane, indesand cu o lingura. Se pune apoi si putin sirop si se inchid bine borcanele. Siropul rezultat se pune in sticle de plastic si se pastreaza in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Visine la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Michelle 1

04.07.2009, 02:05

Bunica 1

04.07.2009, 08:20

La siropul lasat de visine care-ti ramane eu te sfatuiesc sa mai oui zahar. Ai mai facut siropul asa si a tinut peste iarna?

Oana 1

04.07.2009, 15:30

Buni, a facut mama, si eu dupa reteta ei. O sticla am pus-o in frigider si restul in camara, au iesit 3 sticle de 0,5 l. Zici sa mai pun zahar? Cat?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Compot de coarne de padure