Visine la borcan

de Oana in Sirop / Compot, 4 Iul 2009 | 9192 vizualizari

 

Sunt perfecte pentru o prajiturica, atunci cand nu mai gasim proaspete, la piata. Visinele se pot congela, dar tin super bine si la borcan. In acelasi timp vom avea si un sirop super bun de visine!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de visine
  • 2 kg de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine la borcan:

Visinele se spala si se scot samburii. Se pun intr-un vas mare impreuna cu zaharul, amestecand din cand in cand sa se topeasca zaharul. Se lasa asa 24 de ore, amestecand din cand in cand. Se pun apoi in borcane, indesand cu o lingura. Se pune apoi si putin sirop si se inchid bine borcanele. Siropul rezultat se pune in sticle de plastic si se pastreaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bunica 1

04.07.2009, 08:20

La siropul lasat de visine care-ti ramane eu te sfatuiesc sa mai oui zahar. Ai mai facut siropul asa si a tinut peste iarna?

Oana 1

04.07.2009, 15:30

Buni, a facut mama, si eu dupa reteta ei. O sticla am pus-o in frigider si restul in camara, au iesit 3 sticle de 0,5 l. Zici sa mai pun zahar? Cat?

mihaelar63 1

11.12.2020, 01:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Compot de coarne de padure