Compot de struguri

de luminita20_2006 in Conserve, 19 Oct 2009 | 11374 vizualizari

 

reteta este preluata dintr-o revista mi-a placur mult ideea asa ca am pus-o in practica;)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg struguri albi
  • 1 kg struguri negri
  • 1 l apa
  • cuisoare
  • 400 gr zahar
  • 1 lingurita sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de struguri:

Strugurii se spala se lasa sa se usuce dupa aceea se separa de ciorchine. Se aseaza in borcane boabele de struguri jumate albe jumate rosii( eu am folosit rosii din soiul Moldova asa ca sa colorat tot compotul in rosu:)) dupa care se adauga cateva cuisoare in fiecare borcan. Se fierbe apa cu zaharul si sarea de lamaie, dupa care se toarna compozitia in borcane si se inchid. Se sterilizeaza 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de struguri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Bucataras 1

19.10.2009, 21:29

immm, imi place mult

luminita20_2006 1

20.10.2009, 13:17

ma bucur

Michelle 1

24.10.2009, 21:38

ma duc sa pap unu ca am si eu in camara!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Compot de gutui