Compot de struguri

de lilik in Sirop / Compot, 5 Oct 2012 | 3414 vizualizari

 

Am primit zilele trecute o ladita cu struguri...nu prea mari ce-i drept,insa atat de dulci.Cum nu-i puteam manca pe toti si nu am vrut sa-i las sa se strice am facut putin compot...

 

INGREDIENTE

  • struguri albi si negri
  • 3 linguri de zahar la fiecare borcan de 800 gr
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de struguri:

Spalam strugurii,ii lasam sa scurga apa si desfacem boabele de pe ciorchine.


Punem in borcane(spalate si sterilizate) boabe de struguri (circa trei sferturi de borcan),apoi punem zaharul(zahar punem in functie de cat de dulci sunt strugurii) si apoi acoperim cu apa.


Punem capacele la borcane,apoi le punem intr-o oala mare pe fundul careia am pus un prosop si printre borcane punem prosopele pentru ca in timpul fierberii sa nu se sparga,apoi acoperim cu apa.


Punem pe foc si lasam sa fiarba 15-20 de minute la foc mic(timpul il calculam de cand incepe sa clocoteasca),apoi dam deoparte,acoperim oala cu un capac si le lasam pana se racesc complet,dupa care le scoatem,le stergem si le depozitam in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

06.10.2012, 21:28

bun,bun rau

gaby_gabytza 1

07.10.2012, 23:10

lilik 1

08.10.2012, 08:52

Ma bucur ca va place va multumesc frumos tuturor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Compot de pere