Conchiglioni con polpettine di carne e fagioli (Paste cu chiftele si fasole)

de Satisfyyourcravings in Paste, 3 Mai 2017 | 1164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame conchiglioni (paste mari sub forma de scoici)
  • 2 felii paine
  • 200 ml lapte
  • 200 grame carne tocata de vita
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • ulei de floarea soarelui
  • 400 ml passata
  • 260 grame fasole din conserva (eu am folosit un mix de kidney, berlotti si black eye)
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • 2 linguri Grana Padano (sau Permezan) ras
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conchiglioni con polpettine di carne e fagioli (Paste cu chiftele si fasole):

Se inmoaie feliile de paine in lapte, se scurg si se adauga peste carnea tocata, intr-un bol.


Se piseaza usturoiul, se bate oul ca pentru omleta si se adauga peste carne, impreuna cu sare si piper. Se amesteca totul foarte bine.


Se formeaza chiftele de marimea unei nuci care se dau prin faina si se prajesc in ulei pana devin aurii, apoi se trasfera pe hartie de bucatarie.


Se incalzeste putin ulei intr-o caserola si se adauga passata impreuna cu fasolea.


Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata, apoi se adauga in caserola cu passata si fasolea si se amesteca bine. Se adauga smantana, chiftelele, branza si piper.


Se amesteca bine si se presara cu patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conchiglioni con polpettine di carne e fagioli (Paste cu chiftele si fasole)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

oanapl 1

03.05.2017, 20:34

Super!

dantes 1

04.05.2017, 13:42

Interesant!

kytz 1

30.06.2017, 16:46

Interesant, dar sigur un preparat bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8247 puncte

Rocsi

4922 puncte

Constelatialeu

4723 puncte

RODIMUR

3513 puncte

Ksenya

2276 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din carne,ciuperci si ardei gras

de dantes 5

la 11:43

Tort cu afine si lamaie

de Rocsi 9

ieri la 21:06

Shaorma cu de toate

de Lau 9

ieri la 19:40

Kefta tunisienne

de Criss 6

ieri la 11:06

RETETA RECOMANDATA
Paste integrale cu legume