Conchiglioni con polpettine di carne e fagioli (Paste cu chiftele si fasole)

de Satisfyyourcravings in Paste, 3 Mai 2017 | 269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame conchiglioni (paste mari sub forma de scoici)
  • 2 felii paine
  • 200 ml lapte
  • 200 grame carne tocata de vita
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • ulei de floarea soarelui
  • 400 ml passata
  • 260 grame fasole din conserva (eu am folosit un mix de kidney, berlotti si black eye)
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • 2 linguri Grana Padano (sau Permezan) ras
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conchiglioni con polpettine di carne e fagioli (Paste cu chiftele si fasole):

Se inmoaie feliile de paine in lapte, se scurg si se adauga peste carnea tocata, intr-un bol.


Se piseaza usturoiul, se bate oul ca pentru omleta si se adauga peste carne, impreuna cu sare si piper. Se amesteca totul foarte bine.


Se formeaza chiftele de marimea unei nuci care se dau prin faina si se prajesc in ulei pana devin aurii, apoi se trasfera pe hartie de bucatarie.


Se incalzeste putin ulei intr-o caserola si se adauga passata impreuna cu fasolea.


Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata, apoi se adauga in caserola cu passata si fasolea si se amesteca bine. Se adauga smantana, chiftelele, branza si piper.


Se amesteca bine si se presara cu patrunjel tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conchiglioni con polpettine di carne e fagioli (Paste cu chiftele si fasole)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

oanapl 1

03.05.2017, 20:34

Super!

dantes 1

04.05.2017, 13:42

Interesant!

kytz 1

30.06.2017, 16:46

Interesant, dar sigur un preparat bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi