Paste cu crema de branza,mazare si crenvusti

de Bya Ralu in Paste, 31 Oct 2015 | 1577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste barilla
  • 2-3 linguri crema de branza
  • 2 linguri de mazare
  • 1 crenvusti
  • ulei de masline
  • sare/piper/peperoncino
  • parmezan ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu crema de branza,mazare si crenvusti:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se lasa la foc mic,amestecand des pentru a nu se lipii.


Crenvustiul se taie rondele si se pune la prajit in ulei de masline(nu se pune mult ulei),dupa care se adauga crema de branza si mazarea clatita si scursa de apa.


Se amesetca bine sosul,se pun condimentele si se ia de pe foc.


Pastele cand sunt gata se pun peste sos impreuna cu putina zeama in care au fiert.


Se lasa cateva minute pe foc si se servesc cu parmezan ras

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu crema de branza,mazare si crenvusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

01.11.2015, 15:59

xandrinne multumesc

Panacris 1

02.11.2015, 10:50

Bya Ralu 1

03.11.2015, 16:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de branza si ciuperci